0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (293) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

7. 1. 2012

Urine Trouble (2006)

Chlapi, dávejte si na WC pozor na své mužství! Může se totiž stát, že vám ho někdo...
Čtveřice mladých lidí sedí v restauraci. Jeden z nich, nezkušený a stydlivý mladík se snaží sbalit holku, která sedí vedle něho. Prohodí pár suchých slov, ale evidentně jsou jeho pokusy marné. Najednou si potřebuje odskočit na toaletu, z čehož se vyklube jeho největší chyba v životě. Při močení do pisoáru náhle ožívají voňavá kolečka a zaútočí na něj. Nastává boj o holý život a hlavně o záchranu svého mužství.

Režie: Sam Thompson
Rok výroby: 2006
Délka: 6 min
Země: USA

Hrají:
Mike Rasque
Todd Dahlgren
Rita Cannon
Melissa Lindemann

V hororových filmech jsme si zvykli už na všelijaká překvapení a prasečinky, které nám režiséři a scénáristé připravili. Věřte však, že něco tak ulítlého jste ještě neviděli. Ne nadarmo o tomto krátkém snímku na internetu nenajdete skoro žádnou zmínku. Není uvedený ani na CSFd a už vůbec ne na IMDb. A proč? Lze brát vůbec vážně to, co zde uvidíte?

Celý snímek má diváky především rozesmát, nikoliv vystrašit k smrti. Humor na vás sice ze začátku nesrší všemi směry, ale několik povedených momentek najdete hned. Právě úvodní dvě minuty se nesou v celkem nudném duchu, ale pokud je přečkáte garantuji, že nebudete litovat. Tedy hlavně ti z vás, kteří mají rádi ulítlé úchylárny. Jakmile se totiž děj přesune na toaletu začne ta pravá – záchodová - krvavá orgie. Z pisoáru vyskočí růžovoučké kolečka, které mají strašlivou chuť na mužské přirození. Za doprovodu parádní rockové hudby a nelidských skřekotů můžeme sledovat záplavu krve. Některé scénky mají i líbeznou příchuť gore. Co z toho, že v některých záběrech vypadají příšerky, jako nafouklý hamburger z mekáče. Na rozloučenou dáme ještě bolavý polibek umyvadlu a pak pápá.

Vřele vám tuto šílenou šestiminutovou jízdu doporučuji. Pokud jste pro každou srandu a trochu slevíte ze svých nároků bude se vám to zaručeně líbit. Prasoide tobě obzvlášť. Mě se tento kraťas docela líbil i díky svému rychlému odsýpání, nenudil jsem se u něj a hlavně se parádně pobavil.

Hodnocení:
70%

Žádné komentáře:

Okomentovat