0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

15. 1. 2012

Shojo no harawata (1986)

Focení lechtivých snímků, skončí zoufalým bojem o holý život.

Tři fotografové společně s mladými modelkami dělají lechtivé snímečky v terénu. Poté co skončí odjíždí všichni společně autem zpět do města, ale poté co padne mlha se ztratí. Naštěstí se jim podaří najít úkryt v podobě opuštěného domu, kde se rozhodnou přečkat noc. Nadržení pánové si nuceně žádají o zpestření večera a tak se jejich pobyt změní v divoké sexuální orgie. Místy to až hraničí se znásilněním, ale pokud si dívky chtějí udržet práci, musí se podrobit. Netuší však, že se stali terčem pozornosti "lesního monstra", které je začne jednoho po druhém nemilosrdně zabíjet.

Režie: Kazuo "Gaira" Komizu
Rok výroby: 1986
Délka: 72 min
Země: Japonsko
Alternativní název: Guts of a Virgin

Hrají:
Saeko Kizuki ... (Rei)
Naomi Hagio ... (Kazuyo)
Megumi Kawashima ... (Kei)
Daiki Kato ... (Asaoka)
Kazuhiko Goda ... (vrah)
... a další

Japonci jsou co se týče sexuální tématiky velice otevření a jejich zvrácená představivost nezná mezí. Na své si zde přijdou především příznivci soft porna, kolem kterého se točí převážná část děje. Přiznám se však, že sledovat hodinu souložící Japonce je hrozná nuda, zvláště když vše probíhá v nehorázně nudném tempu. Měl jsem co dělat, abych u toho neusnul. Místy mi to přišlo jako amatérské instruktážní video o Kamasutře, ze kterého mají největší požitek žáci základních škol a senilní důchodci.

Když v zápětí došlo konečně i na hororovou část příběhu, začaly na mě jít mrákoty. Jsem už zvyklý na ledascos, ale sledovat zabahněného asiata s velkým ptákem, bylo už i na mě moc. Jakýkoliv pokus o navození potřebné atmosféry ztroskotal vždy v samém počátku. Mohli za to především i stupidní výkony herců a hereček, špatná kamera a téměř nulová hladina napětí. Sem tam se sice objevil jistý náznak zlepšení, ale spíš než horor mi to připadalo jako nějaká černá (úchylná) komedie. Viz scéna masturbace s utrhlou rukou.

Režisér "Gaira" dáli se tak tento člověk vůbec nazývat, si zřejmě ve svých filmech potřebuje ukojit své zvrácené choutky. Protože ani jeden z jeho filmů za moc nestojí a pokud by měl jen trochu soudnosti, tak s podobnými věcmi raději ani nechodí na trh. Kdyby se alespoň trochu víc nažil vylepšit kvalitu kamery, střihu a "ehm gore efektů" mohl by si divák odnést i jiný požitek, než je znechucení a nuda. Jedinou výjimkou se stalo vytahování vnitřností skrze dámské přirození.

Pokud nejste konzumenty podobných asijských filmů, tak vám radím, ať držíte ruce od tohoto kousku co nejdále. Já osobně jsem od filmu moc nečekal, protože jsem o něm již dopředu slyšel jen samé negativní ohlasy. Proto se pro mě stalo největším požitkem čtení polských titulku, které jsem si k tomu sehnal.

Hodnocení:
20%

Žádné komentáře:

Okomentovat