0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

1. 11. 2014

Wrong Turn 6: Last Resort (2014)



Danny je kontaktován správci Hobb Springs Resort, že zdědil hotel uprostřed hor, který zároveň slouží i jako lázně. Jelikož byl jako malý adoptovaný, zvítězí nad ním zvědavost zjistit něco o historii své rodiny a tak přemluví svou přítelkyni Toni a několik kamarádů, aby se tam s ním vydali. Ostatní odlehlé místo moc nenadchne, ale Danny je z něj přímo unešený. Rozhodnou se zůstat několik dní, ale to se brzy ukáže jako jejich nejhorší chyba v životě. Správci Jackson a Sally mají totiž s Dannym vlastní plány a ostatní jsou jim jen na obtíž. Navíc zde žijí i další členové rodiny, kteří mají pořád velký hlad. 



Český název: Pach krve 6
Režie: Valeri Milev
Rok výroby: 2014
Délka: 90 min
Země: USA

Hrají:
Anthony Ilott…(Danny)
Aqueela Zoll…(Toni)
Sadie Katz …(Sally)
Chris Jarvis…(Jackson)
Radoslav Parvanov …(Three Finger)
…a další

Původní snímek Wrong Turn se dočkal již pátého pokračování a já měl vážné obavy, že i tento šestý díl mu bude dělat ostudu a ani jsem se moc nemýlil. Změnu režiséra tato série potřebovala jako sůl, je ovšem otázkou zda vůbec mělo vzniknout. Valeri Milev se rozhodl vdechnout svému dílu nový nádech a kromě brutality divákům nabídnout i potřebnou porci erotiky. Jenom nevím, jestli zvýšený počet erotických scén a několik nahých slečen bylo tím pravým, co bych zrovna potřeboval u Pachu krve vidět. Jako hororový fanda bych totiž spíše přivítal pořádné jatka a hlavně solidní atmosféru. To bych chtěl však příliš, protože toho se tu rozhodně nedočkáme. 



Přitom začátek ještě nevypadal vůbec špatně a teď nemyslím soulož v jezírku. Bohužel potom přišla na řadu zbytečně dlouhá pasáž, ve které se seznámíme se všemi postavami, které tu samozřejmě byly jen do počtu. Masky trojice kanibalů se od posledního dílu vůbec nezlepšili a tak jediné co jsem ocenil, bylo pěkné bulharské prostředí, kde se natáčelo. Nebýt lovu divoké zvěře, asi bych si nudou okousal všechny nehty. Tvůrci totiž dávali přednost erotickým scénám před těmi krvavými, který vždy odbyli slabými digitálními triky a velmi rychlým střihem. Ve druhé polovině se to už zlepšilo a já se konečně začal i trochu bavit. Přitvrdilo se, ale nic extra výjimečného a neokoukaného nám tu nenabídli.


Pokud tedy nebudeme počítat onu prazvláštní rodinku v lesích, která kromě své záliby v pojídání masa a incestu taky ráda sleduje početí svého potomstva. Něco podobného však bylo k vidění již v The Hills Have Eyes. Bohužel ani tento díl zřejmě nebude posledním, díky dalšímu otevřenému konci. Nezbývá než doufat, že se tato série neponoří do odpadních vod úplně, protože už teď je v nich zabořená až po ramena. To by se však musel najít někdo jako Rob Schmidt (režisér jedničky) – leč to bude zřejmě jen zbožné přání. Přitom by úplně stačilo si trochu více pohrát s budováním napětí a hlavně nešetřit na efektech. Angažováním herečky, která má za sebou natáčení soft porna totiž rozhodně body neposbírají.


Hodnocení:
40%

Žádné komentáře:

Okomentovat