0-9 (45) A (130) B (186) C (182) D (196) E (48) F (101) G (103) H (168) I (73) J (50) K (57) L (94) M (141) N (73) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (298) T (110) U (37) V (59) W (83) X (6) Y (10) Z (42)

9. 1. 2012

Terror Firmer (1999)

Pojde se podívat jak se točí Tromácké filmy. Když se k tomu připlete ještě záhadný vrah je to neuvěřitelně šílená podívaná.....
Na začátek bych chtěl říct, že je to vlastně takový film o filmu. Pro skalní fanoušky Tromy je to vrcholný kousek této nízkorozpočtové společnosti. Pro ty, kteří tuhle společnost nemusí, to bude jen další blbost, která byla natočena. Teď k ději, tedy máto vlastně nějaký děj? To je dobrá otázka, ale můžu vás uklidnit trochu jo.

Režie: Lloyd Kaufman
Rok výroby: 1999
Délka: 98/ 114 min
Země: USA

Hrají:
Lloyd Kaufman ... (Larry Benjamin)
Will Keenan ... (Casey)
Alyce LaTourelle ... (Jennifer)
Debbie Rochon ... ( Christiane)
Charlotte Kaufman ... (Audrey Benjamin)
Ron Jeremy ... ( Casey's Dad)
...a další

Slepý režisér Larry Benjamin (v podání samotného L. Kaufmana) natáčí další pokračování Toxického mstitele. Jeho štáb (ten nejhorší výkvět společnosti) natáčí jednu úchylnou scénu za druhou. Sem tam si spolu užívají na nejrůznějších místech a aby toho nebylo málo, jsou u toho i pomočeni. Prožívají nejrůznější extrémní příhody plně alkoholu, ženských, pos*** kalhot až po famózní sexuální hrátky. Nebyl by to ale žádný horror, kdyby se na scéně neobjevil záhadný vrah a členové štábu nezačali umírat jeden po druhém neuvěřitelnými druhy smrtí.

Možná si řeknete, co to je za hrůzu?

Ti z vás, kteří neznají Tromácké filmy si řeknou: 'jak tohle může někdo natočit?' Jde o přehlídku fekálního humoru, kde nic nezůstane skryto. Krev stříkající jako z hasičské hadice, umlácení vlastní nohou, vyjmutí plodu z těhotné ženy, znetvořené pohlavní orgány, famózní smrt na eskalátoru, pomočení, nechutné výkaly a mnoho dalšího. To vše můžete vidět v tomto filmu, ale i v mnoha dalších filmech této společnosti. K tomu všemu hraje skvělá hudba.

Ve filmu se objeví i spousta postaviček z různých filmů (Toxík, Sgt. Kabukiman a mnoho dalších).

Herci byli tvořeni napůl ze skutečného štábu Tromy, pornohvězd, herců kteří hráli v jiných filmech této společnosti a dokonce i pár známých osobností. Jednu z menších rolí si zahrál Eli Roth - režisér filmů Hostel, Hostel 2, Cabin Fever a dalších. Zahrála si zde i Kaufmanova skutečná dcera (jak jinak roli němé dcery režiséra, která vydávala směšné zvuky)

Jak už jsem řekl na začátku, tenhle film rozdělí fanoušky na dvě skupiny. Jedna řekne, že je to filmový odpad a totální blbost. Ta druhá v tom bude vidět skvělou podívanou, neuvěřitelné momenty a hlášky na které dlouho nezapomene, neskutečně velké množství sprostých slov. Pro mě osobně je to s filmem Den Matek nejlepší film, jaký jsem od Tromy viděl.

Závěr:
Po shlédnutí tohoto filmu jsem začal mít neskutečně rád zavařované okurky!!!

Hodnocení:
Dal bych tomu i 70%, ale zůstanu u 60%, protože ne všem se tenhle film líbí.

Žádné komentáře:

Okomentovat