0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 12. 2012

Embrace the Darkness II (2002)

Nadržení a hladoví upíři provozují opravdu netradiční klub, kde si pěkně užijete s kým je vám libo.
Jennifer se stále nemůže smířit s tím, že se stala upírkou. Nedokáže se pořádně ovládat a stále více má chuť na lidskou krev. I proto odejde od svého přítele Petera a snaží se ukrývat na ulici. Díky tomu se dostane k blízkosti podivného klubu, který vede jistý Jack Connor. I on je upírem a nelíbí se mu, že jeho rajon narušil někdo nový. Rozhodne si vzít plachou dívku pod ochranné křídla, což se však nelíbí jeho přítelkyni Lizzie. Ta je rozhodnutá se Jennifer co nejrychleji zbavit, ale Jack jí to hodně stěžuje. Všichni tři si zatím v klubu užívají orgií plných sexu a krve. Mezitím se zoufalý Peter spojí s lovcem upírů Van Helsingem, který je rozhodnutý zbavit svět všech krvesajů.



Český název: V objetí temnoty 2
Režie: Robert Kubilos
Rok výroby: 2002
Délka: 89 min
Země: USA

Hrají:
Renee Rea ... (Jennifer)
Tristen Coeur D’Alene ... (Jack)
Catalina Martone ... (Lizzie)
Sean Vossler ... (Peter)
John Maryland ... (Van Helsing)
a další


Po třech letech vzniklo další pokračování této eroticko-hororové série. S novým režisérem přišlo i jiné herecké obsazení, takže fandové prvního dílu budou jistě zklamáni. Příznivci těchto erotických filmů však již nikoliv, protože se zde výrazně přitvrdilo. Některé scény jsou dost odvážné na klasické televizní erotické filmy, což jistě diváci přijmou s povděkem. Musím ovšem zdůraznit, že i zde jde hororová podstata stranou a prim zde hraje ta erotická. Na rozdíl od minulého dílu se zde však dočkáme i několika akčních momentů, které přece jenom dokázali navodit i poněkud odlišnější atmosféru.
Za největší mínus považuji změnu hlavní hrdinky, protože Renee Rea pro mě osobně nebyla zas až tak zajímavá jako Madison Clarková. Naopak zde zase narazíme na několik pokusů o navození zajímavější atmosféry a to především ve chvílích, kdy přijde čas KRMENÍ. Diváci jen musí přežít několik pramínků malinovky. Každopádně milovníci erotických slaďáků v TV si tu přijdou určitě na své, protože se zde odhalí celá řada známějších i zcela neznámých pornohereček. Dívky se rozhodně nestydí a kameraman se nemohl nabažit jejich klínů, což bylo vidět na první pohled.

Pokud bych se měl však na tento film dívat pouze z hororového hlediska, tak jsem nebyl opět moc spokojený. Tvůrci nám toho zase moc zajímavého nenabídnou a upíří tesáky nikomu strach nenaženou. To raději ani nemluvím o hadrech, ve kterých se producírovali návštěvníci klubu. Možná se mnou nebudete souhlasit, ale ani zde nemůžu dát příliš vysoké hodnocení. Po hororové stránce mi toho totiž film moc nedal a hodnotit nahé ženské vysokým hodnocením nebudu.

Hodnocení:
30%

Žádné komentáře:

Okomentovat