0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 12. 2012

Embrace the Darkness (1999)

Pohledná Madison Clark v erotické upířině, kterou můžete často vidět v TV.
Upír Galen společně se svou přítelkyní Mirandou musejí často střídat místa svého působiště, protože kvůli věčně hladové Mirandě jim vždy hrozí nebezpečí odhalení. Nyní se jejich kroky ubírají do Los Angeles. Galen se zde zanedlouho setkává s pohlednou tanečnicí Jennifer, která jej doslova okouzlí. Od této chvíle jí potají sleduje a ovládá její sexuální pudy. Musí si však dávat pozor na svou družku, protože ta je hodně žárlivá a kdyby se o dívce dozvěděla, tak jí bez milosti sprovodí ze světa. Upír začíná být Jennifer doslova posedlý a touží po jejich vzájemném spojení, jenže v cestě mu stojí její přítel Ryan.



Český název: V objetí temnoty
Režie: Kelley Cauthen
Rok výroby: 1999
Délka: 93 min
Země: USA

Hrají:
Madison Clark ... (Jennifer)
Brad Bartram ... (Ryan)
Kevin Spirtas ... (Galen)
Angelia High ... (Miranda)
Colleen McDermott ... (Shelby)
...a další


Čas od času se na našich televizních stanicích objeví mezi těmi všemi večerníčky pro dospělé i filmy, které vzdáleně koketují s hororovým žánrem. Přesně tak je tomu i zde a my tak můžeme sledovat skloubení lehké erotiky a upířiny. Žádný propracovaný scénář zde však čekat nemůžeme, protože všechno podstatné se točí okolo nahých hereček a herců, kteří zde hrají hlavní prim.
A to i přesto, že se ve filmu dočkáme i několika úmrtí některých postav, které má většinou na svědomí nadržená Miranda. Tahle nakrátko střižená upírka si ráda se svou objetí nejprve pěkně zasouloží a následně je neméně obratně vysaje dopolední kapky. Komu by taky chutnaly ty odporné a studené plechovky s krví, které musí krást pro Galena z krevních bank. Ráda vyznává vlastní pravidlo, že nejprve se trošku pobaví a posléze i dosyta nakrmí. O nedobrovolné dárce nemá nouzi, protože její dvě ženské přednosti okouzlí snad každého muže v dohledu. Všechny kromě Galena, který už po očku kouká na jinou.

No a moc se mu divit nemůžeme, protože korejská herečka Madison Clark je vážně pěkná ženská. Diváci tak můžou hned několikrát obdivovat krásu obou žen a především jejich těl. Ani jedna není žádná stydlivka a nadržení herci si určitě tuto práci pochvalovali. Na své si určitě přišel i kameraman.

Po erotické stránce lze filmu vyčíst asi máloco, jenže hororový fanda moc nadšený nebude. Nelze si nevšimnout, že žádný člen štábu nemá s tímto filmovým žánrem moc zkušeností, protože kromě vyceněných tesáků, trochu krve a finálního pošimrání slunečním světlem nám toho moc nenabídli. O nějaké děsivé atmosféře, či náznaku napětí zde nemůže být ani řeč. Jediní kdo něco pocítí, budou nadržení puberťáci na určitém místě svého těla.

Hodnocení:
30%

Žádné komentáře:

Okomentovat