0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

15. 11. 2011

Leech Woman (Puppet Master)

Skrývá ve svém nitru slizké překvapení.


Jde o jednu z méně využívaných vraždících loutek, které se objevily v hororové sérii Puppet Master. Jeden primát však má, a to, že se jedná o jedinou ženskou loutku. Původně byla jen obyčejnou loutkou, kterou daroval loutkař Andre Toulon své manželce Else k výročí jejich svatby. Měla na sobě zdobené šatičky a kudrnaté vlasy.



Vše se ovšem změnilo když do domu Toulonových přišlo nacistické gestapo v čele s majorem Kraussem, který zatkl Andreho Toulona, protože se chtěl dozvědět jeho tajemství o elixíru života. Manželka Elsa svého muže bránila, ale nemilosrdný Krauss ji zastřelil. Loutkař slíbil pomstu a poté, co se mu podařilo utéct, vniknul do márnice, kde odebral své mrtvé ženě vzorek tkáně a při smíchání s elixírem života jí vpíchnul do loutky.

Aby mu ovšem loutka k něčemu byla, musel ji nějak vyzbrojit. Tentokrát se rozhodl pro pijavici, kterou loutce přes ústa vpravil do těla. Ihned poté se loutka začala měnit: zbělel jí obličej, měla rovné dlouhé vlasy a černé oči. Na své oběti vypouštěla přes ústa malé pijavice - odtud je odvozen i její název. Jelikož jde ovšem o velmi zdlouhavý proces, tak její služby mockrát loutkař nevyužil. Pro jistotu ji ještě vybavil miniaturním nožíkem, který ovšem použila jen jednou.

Bohužel Leech Woman se moc nehodila ani samotným režisérům a proto ji v některých dílech zcela vynechali. Navíc v Puppet Master 2 ji dokonce nechali zemřít, když byla vhozena do kamen. Její fanoušci ovšem nemusí zoufat, protože nakonec se přece jenom ještě párkrát objevila v dalších pokračováních. Bohužel něco ze svého umění ukázala pouze v prvních třech dílech. Potom už sloužila jen jako dekorační doplněk.

Objevila se v těchto dílech:
Puppet Master
Puppet Master II
Puppet Master III: Toulon's Revenge
Curse of the Puppet Master
Retro Puppet Master
Puppet Master: The Legacy
Puppet Master: Axis of Evil

Žádné komentáře:

Okomentovat