0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

16. 12. 2011

Blood Countess (2008)

Erotické céčko o krvavé Čachtické paní podle Lloyda A. Simandla.

Legenda o Čachtické paní se do dnešního dne dočkala už několika desítek filmových zpracování z nichž většina bohužel nestojí za nic. Z poslední doby asi nejznámější Jakubiskova Bathory se velkých diváckých ohlasů nedočkala a ani se strany kritiků nedopadla zrovna nejlépe. V témže roce se rozhodl svou verzi ukázat světu i známý režisér céčkových kousků Lloyd A. Simandl, který z oblibou natáčí levné erotické filmy a už dopředu bylo jasné, že o nic světoborného nepůjde. Společnost POPRON se rozhodla tohle ‘‘veledílo‘‘ pustit do prodeje a tak si ho za přijatelnou cenu můžete v klidu koupit ve své trafice. Musím vás ovšem dopředu varovat, že jsou to zbytečně vyhozené peníze, protože kromě nahých dívek tady k vidění není skoro nic.

Český název: Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické
Režie: Lloyd A. Simandl
Rok výroby: 2008
Délka: 67 min
Země: Kanada / Česká republika

Hrají:
Andrea Němcova ... (Countess Elizabeth Bathory)
Sabine Mallory ... (Nora)
Lena Drásová ... (Anna)
Dana Koppová ... (matka)
Deny Moor ... (Dorothea)
...a další

Distributor na obálce DVD uvádí následují sdělení:

Filmový příběh plný nejen drastických, ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze o krvavé šlechtičně.

Docela by mě zajímalo, kdože to napsal, protože kromě těch erotických scén text absolutně nesouhlasí s tím, co bylo ve filmu k vidění. O hororu či snad hororové atmosféře bych snad raději ani nemluvil, protože v uvozovkách jediná ‘‘drastická scéna‘‘ byla asi myšlena ta v níž podřezává Nora tupým nožem krk jedné z dívek. Jinak jde o klasický erotický videofilm plný vyholených klínů a lesbických hrátek. Dívky si své takzvané mučení doslova vychutnávají a hlasité sténání uslyšíte během celého filmu.

Pokud zde očekáváte nějaký děj podle scénáře, tak to můžete zrovna zabalit ještě před vložením DVD do svého přehrávače. Děj zde totiž k vidění není. Ono se totiž v celém filmu pro jistotu ani moc nemluví a jediné, co vás bude k vašemu zděšení doprovázet po celých sedmašedesát minut, je naprosto otřesná, stále se opakující melodie, která stojí za ***. Prostě a jednoduše autorům šlo především o ukojení vlastního chtíče a představ, které museli během natáčení prožívat. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit zmatenou kameru, střih, hudební doprovod a nulové herecké výkony. Dívky totiž kromě svých ženských proporcí neukázaly žádné herecké nadání. Tak co by se taky dalo čekat od druholigových pornohereček, že?

Hodnocení:
Když budu film hodnotit po hororové stránce, tak je to čistá nula. K vidění toho kromě několika kapek krve a jednoho podříznutého krku víc nebylo. Režiséra i celý jeho tým bych nechal zavřít do železné panny a nechal je tam shnít, aby už nic dalšího v životě nenatočili. Na druhou stranu se mi alespoň líbil docela solidní výběr hereček, které měly rozhodně co ukázat. Pokud ovšem budu chtít vidět eroticky ladění film, tak se porozhlídnu někde jinde a tenhle paskvil už nikdy více nechci vidět. Za pěkné ženské dám 20%.

Žádné komentáře:

Okomentovat