0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (293) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 12. 2019

Uma to onna to inu (1990)


Kontroverzní snímek, v němž znásilnění mužem, psem či koňem není žádné TABU…!


Na pobřeží žije podivný pár středního věku společně se svými dvěma pomocníky, psem a koňem. Na tom by možná nebylo nic divného, kdyby toto uskupení neholdovalo opravdu zvráceným zábavám. Zatímco muž si rád fotí a osahává mrtvá těla mladých dívek, žena společně s pomocníky tyto děvčata ráda mučí, znásilňuje a sem tam je „připuštěn“ jak pes, tak i kůň. Nyní se jim do spárů dostane další mladá žena trpící amnézií, která rovněž bude muset projít všemi těmi hrůzami na vlastní kůži…



Režie: Hisayasu Satô

Rok výroby: 1990
Délka: 58 min
Země: Japonsko
Alternativní názvy: Horse-Woman-Dog, Animal Fucking

Hrají:
Kanako Kishi
Kazuhiro Sano
Yuri Sasaki
Emi Uehara
Tatsuya Takahashi
Takahiko Kobayashi


Hisayasu Satô rovněž patří mezi kontroverzní tvůrce, jehož především dřívější tvorba mnohdy způsobila hotové pozdvižení. Což je i případ tohoto perverzního kousku, jehož obsah mnozí nedokázali dodnes zkousnout. V době vzniku mu však udělala zajímavou reklamu především firma Shintōhō Eiga, která film distribuovala pod anglickým názvem Horse-Woman-Dog. A tento film se následně stal nejúspěšnějším „filmovým hitem“ této společnosti. Přestože v mnoha lidech vzbudil jen to nejhorší pohoršení, našlo se i extrémní množství takových, který si ho pořídili hlavně ze zvědavosti. Přeci jenom sex ze zvířaty každý nepraktikuje a zvědavost byla větší než společenská etika.

A v tomto filmu se znásilňuje nejen muži, ale i psem a dokonce koňem. Samozřejmě že vše důležité bylo opět rozmazáno a okostičkováno, ale i tak to byla dosti nechutná podívaná. Obě herečky, jenž to musely podstoupit, si to viditelně neužívali, což se však nedá říci o jejich mužských protějších. Dokonce se nám tvůrce pokoušel podstrčit kromě bizarní podívané i bizarní příběh a drsné finále. To však popravdě mnoho lidí opravdu nezajímalo. Něco tak šokujícího se totiž nevidí každý den a dodnes se Uma to onna to inu těší velkému zájmu.

Mohu-li říci, tak tento kousek patří mezi to nejpodivuhodnější, co jsem dosud viděl. Jasně, viděl jsem už i vetší úchylárny, ale tohle byl taky velký extrém. Co se týká samotného hodnocení, tak budu možná překvapivě štědrý, ale já byl vážně během celého sledování tak v šoku, že tohle se pro mne stává nezapomenutelnou podívanou, což dokážu taky náležitě ocenit.

Hodnocení:
60% 

Žádné komentáře:

Okomentovat