0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 12. 2019

Joshû Ayaka: Itaburi mesu chôkyô (2008)


Zdají-li se vaší ženě erotické sny plné násilí a znásilňování, mějte se před ní na pozoru!!!


Ayaka a Kenji žijí v celkem harmonickém manželství, ovšem jedinou vadou na kráse je psychické rozpoložení ženy. Během spánku má totiž děsivé sny, ve kterých je opakovaně znásilňována a ponižována vězeňskými dozorci a pomalu přestává rozeznávat hranice reality a své fantasie i během dne. Manžel jí doporučí, aby si zašla k psychologovi, jenže její stav se nelepší, spíše se neustále zhoršuje…



Režie: Naoyuki Tomomatsu

Rok výroby: 2008
Délka: 61 min
Země: Japonsko
Alternativní název: Female Prisoner Ayaka: Bitch-Training Torment

Hrají:
Asami...(Ayaka Kaminuma)
Hiroaki Yanagi...(Kenji Kaminuma)
Mari Yamaguchi...(Kyôko)
Fumiaki Katô...(Lawyer)
Hiroshi Fujita...(dozorce)
Yukiharu Inoue...(dozorce)
...a další



Máte-li rádi pořádné sexploitationy a Pinku – eiga, tak by vás tato jejich směsice mohla velmi potěšit. Na své si přijdou nejen příznivci erotiky a soft porna, ale i dramatických zápletek a stupňující se psycho atmosféry. Tento kousek je totiž svým způsobem velice všestranný a dokáže upoutat nejen pohlednou hlavní hrdinkou, ale i svým dramatickým vyvrcholením (a to nemyslím jen orgasmem – ten tu bude samozřejmě taky, ale i slušně krvavým závěrem).

Až jsem zíral, jak Japonci za ty roky pokročili. Samozřejmě pořád tam funguje cenzura, ale tady si tvůrci vedli tak šikovně a obratně, že nebylo potřeba žádných rozmazaných a okostičkovaných záběrů. Dokonce tu někteří aktéři předvedli i vcelku uspokojivé herecké výkony a ne jen svá těla. Je však pravda, že mi tu chybělo více toho svazování a mučení, páč já přeci jenom dávám přednost u těchto kousků násilí, před znásilňováním – no a nahoty tu bylo požehnaně.

Takže každý si tu jistě přijde na své, ale jak už jsem řekl, je to podívaná spíše pro milovníky kombinace více žánrů, nežli „čistokrevné“. Má to ale vcelku snesitelný příběh, takže přežít bez úhony se to určitě dá. Akorát nevím, jestli fandové Asami a jejího těla, tak vás u sledování dost možná budou bolet pěkně ruce a…

Hodnocení:
50%

Žádné komentáře:

Okomentovat