0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (293) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 12. 2019

Dan Oniroku shoujo mokuba-zeme (1982)


Některé dívky dávají přednost romantice, no a Nami zase sadomasochistickým praktikám…  


Středoškolačka Nami vypadá na první pohled jako zcela normální studentka, ale tato křehká dívka doslova trpí svými sadomasochistickými choutkami a bizarními představami, které ji neuvěřitelně vzrušují. V jejích halucinacích figuruje učitel Muraki, který provádí S&M praktiky nejen s ní, ale i s ostatními studentkami. Dívky svazuje, bije, mučí erotickými pomůckami, nechává je pomočit, znásilňuje. To všechno jí vzrušuje a její představy se stávají stále více reálnými. Dojde to až tak daleko, že je Muraki obviněn ze znásilnění a vyhozen ze školy. Jejich cesty se však znovu zkříží…



Režie: Fumihiko Katô

Rok výroby: 1982
Délka: 69 min
Země: Japonsko
Alternativní název: Girl and Wooden Horse Torture, The

Hrají:
Serina Nishikawa...(Nami Tsuchiya)
Shirô Shimomoto...(Muraki)
Asami Ogawa...(Junko Tsuchiya)
...a další


Fumihiko Katô si tímto kouskem prožil svůj režisérský debut. Nechal se inspirovat romány populárního spisovatele S&M Dana Oniroka a společně se scénářem mu pomáhal režisér a scénárista Takashi Ishii. Film je plný polonahých děvčat, která jsou svázána, mučena nejen erotickými pomůckami ale i kleštěmi, pomočeny, bičovány – no prostě je zde k vidění všechno možné, co by normální holka asi zažít nechtěla. Naší hlavní hrdinku to však neskutečně rajcuje a je pro ni stále složitější rozeznávat, co je jen výplod její fantazie a co realita. Podobně však na tom bude i sám divák.

Zvrácený příběh se samozřejmě soustředí hlavně na ponižování a mučení přítomných dívek, které učitel nejraději svazuje a „znásilňuje“ nejrůznějšími robertky. Tu a tam dojde i na polykání moči, nebo štípáním kleští do bradavek. S&M praktiky zrovna nevyhledávám, ale v rámci rozšíření svých „zkušeností s nejrůznějšími subžánry“, jsem do podobných kousků prostě jít musel. Nejde však o nic, co bych musel moc často vyhledávat.

Nehledě na to, že tyto perverzní praktiky asi málokdo bude zkoušet i doma. Nicméně jsem už viděl i mnohem drsnější, horší a zvrácenější kousky, než je tento. Svým způsobem se to dá jistě přežít bez úhony a pokud vás podobné věci přeci jenom vzrušují, tak si tento filmeček určitě nenechte ujít. S touto tématikou jich však existují stovky – možná i tisíce, takže o žádnou raritu se rozhodně nejedná.


Hodnocení:
50% 

Žádné komentáře:

Okomentovat