0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

25. 12. 2017

Bikini Girls on Ice (2009)

Kanadský slasher plný polonahých děvčat, ledu a utrpení…

Ženský fotbalový univerzitní tým si potřebuje přivydělat na nové vybavení a tak se rozhodne zúčastnit charitativní akce „Bikini car-wash“. Během jízdy však dojde k poškození autobusu a tak musí zastavit u odlehlé benzínové pumpy, aby mohl řidič závadu opravit. Polonahá děvčata oděná jen do „úsporných“ bikin se snaží najít rozptýlení v umývání kolemjedoucích aut. Žádná z nich však nemá tušení, že se dostaly do rajónu mechanika Moea, psychopatického vraha, který potřebuje rozšířit svou sbírku „suvenýrů“…



Režie: Geoff Klein
Rok výroby: 2009
Délka: 82 min
Země: Kanada

Hrají:
William Jarand...(Moe)
Cindel Chartrand...(Jenna)
Christina Sciortino...(Lena)
Danielle Doetsch...(Sam)
Kerri Taylor...(Nikki)
Suzi Lorraine...(Kelly)
...a další


Nechat si umýt auto polonahými děvčaty v bikinách rozhodně není špatná věc a tato „aktivita“ už dlouho není populární jen na americkém kontinentu. Určitě by se na toto téma dal skutečně natočit solidní slasher, ale to by se toho musel ujmout někdo jiný než Geoff Klein. Tenhle maník si dokonce napsal i samotný scénář – no a bylo to vidět. Tyhle ty céčkové záležitosti totiž mají jednu velkou vadu na kráse (vlastně dvě) – scénář je často debilní až to bolí, logiku v něm rozhodně hledat nesmíme a k tomu jako bonus dostaneme sice sympatické (ne)herečky, ale k tomu i otřesné výkony.

Pomineme-li totiž fakt, že náš pošuk Moe zřejmě používá teleport a jeho oběti jsou tupé, až to bolí, nezbývá nám než doufat, že alespoň jednotlivé mord scény budou stát za to. No a ani zde vás moc nepotěším. Moe sice používá různé nástroje/předměty k usmrcení svých obětí, ale kromě trochy stříkající krve a jednoho podříznutého hrdla, se většina důležitého vždy odehraje mimo záběr kamery a divák si tak musí vystačit jen se sténáním, křikem a zvukem zápasu. No a převážně pány nepotěším ani tím, že ačkoliv je tu několik dívek jen v bikinách, tak kromě jednoho případu se jejich nahoty nedočkají.

Takže je vám asi jasné, že s atmosférou to tu bylo téměř po celou dobu pěkně na štíru. Zaregistroval jsem sice několik chabých pokusů o vytvoření alespoň nepatrného náznaku napětí – většinou během jednotlivých útoků, ale jinak to byla docela bída. Navíc mě neskutečně iritovala dementnost a hlavně lhostejnost některých postav (polovina autobusu zmizí a tomu zbytku to ani nepřijde divné…) a potom neustále se teleportující mechanik, který v jednom záběru hází mrtvolu do ledu, aby se hned v té následující objevil v zavřeném kufru auta, které už několik minut jelo od pumpy, atd…

Bikini Girls on Ice tak v rámci svého subžánru nenabídnou divákovi nic nového. Jak jsem řekl, zbytečná a hlavně nelogická céčková podívaná.


Hodnocení:
30% 

Žádné komentáře:

Okomentovat