0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

24. 12. 2017

All Through the House (2015)

Psychopatický vrah v kostýmu Santy rozpoutá za pomocí zahradnických nůžek opravdové vánoční peklo…

Rachel se vrací do rodného městečka, aby zde strávila vánoční svátky se svou invalidní babičkou a několika kamarádkami. Ještě dřív než usedne k večeři, hodlá vyrazit na poslední nákupy dárků. Je však odchycena sousedkou, která ji požádá o pomoc s vyzdobením jejího domu. Ač nerada, nakonec souhlasí a na výpomoc si přizve i své dvě nejlepší kamarádky Sarah a Giu. Paní Garrett(ová) se vždy chovala velice podivně a její rodina je obestřena nejedním tajemstvím, ale to co na ně čeká v jejím domě, si děvčata nepředstavovala ani v těch nejšílenějších snech. A aby toho nebylo málo, sousedská výpomoc se brzy promění v zoufalý boj o život, protože v jejich městečku začne řádit psychopatický zabiják v obleku Santa Clause…



Režie: Todd Nunes
Rok výroby: 2015
Délka: 88 min
Země: USA

Hrají:
Ashley Mary Nunes...(Rachel Kimmel)
Melynda Kiring...(paní Garrett)
Natalie Montera...(Gia)
Danica Riner...(Sarah)
Lito Velasco...(vrah)
...a další


Tak a máme tady zase Vánoce. V televizi opět ty samé filmy a pořady co každý rok, respektive po celý rok, takže mi nezbývalo nic jiného, než se zase poohlédnout po vlastní zábavě. Naštěstí hororů s vánoční tématikou je dost a hodně jsem jich ještě neviděl. Tentokrát přišel na řadu tento nepříliš známý amatérský slasher, který mi hned zlepšil náladu při čekání na „Ježíška“. Sice bych rád upozornil, že místy je tento film amatérský až to bolí, ale kupodivu v sobě skrývá několik velice povedených vražd, ve kterých budou figurovat zahradnické nůžky, polonahá děvčata a pánské přirození. Ne nejde o porno!

Náš vrah má totiž dost pohnutou minulost, ale nechci vám zbytečně moc prozrazovat. Nicméně se díky jeho zvráceným choutkám a neodolatelné touze pořád někoho zabíjet dočkáme několika opravdu šťavnatých scén, které jistě potěší nejen milovníky gore, ale i všelijaké úchyláky. Hlavně musíte vydržet až dokonce! Nevím, jestli to byl účel, nebo režisérova nezkušenost, ale celé mi to přišlo jako taková bizarní hororová komedie, než čistokrevný horor. Ano, našla by se tu řada chyb a nedostatků, ale svým způsobem byl ten všudypřítomný amatérismus dost srandovní.

Herecké výkony jsou kapitolou samy o sobě, ale nemám potřebu se k nim nějak výrazněji vyjadřovat. Samozřejmě že jsou na dost bídné úrovni, ale u podobných céčkových záležitostí to už je zažitá klasika. Ashley Mary Nunes však byla v těch modrých šatičkách opravdu rajcovní. Pokud tedy chcete vyzkoušet i netradiční vánoční podívanou, klidně se na tento filmeček podívejte. Nečekejte však žádné zázraky.


Hodnocení:
50% 

Žádné komentáře:

Okomentovat