0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

9. 1. 2015

Love Bite (2012)


Panicové a panny mám pro vás jednu radu: Na nic nečekejte a šup tam s ním! Vlkodlak má totiž nejraději neposkvrněné masíčko.

Nastal konec školního roku a omladina v městečku Rainmouth si hodlá užívat prázdnin. Jamie a jeho tři přátelé začínají obcházet různé akce a párty a konečně chtějí nalézt svou první lásku. Jelikož však žádný z nich neoplývá zrovna velkou charisma, dívky si jich moc nevšímají. Spíše zažívají jen samé zklamání, ale oni se nehodlají vzdát bez „boje“. Aby toho nebylo málo, v okolí se začnou dít podivné věci. Několik mladých lidí zmizelo beze stopy, po městě se toulá starý podivín, který tvrdí, že do jejich městečka zavítal vlkodlak lačnící po krvi paniců a panen. Nikdo ho však nebere příliš vážně. Zvláště ne Jamie který se zrovna zakoukal do pohledné cizinky Juliany. 



Český název: Sex nebo život!
Režie: Andy De Emmony
Rok výroby: 2012
Délka: 87 min
Země: Velká Británie

Hrají:
Ed Speleers…(Jamie)
Jessica Szohr…(Juliana)
Luke Pasqualino…(Kev)
Daniel Kendrick…(Spike)
Robin Morrissey…(Bruno)
Timothy Spall…(Sid)
…a další

Ti, kteří mají rádi teenagerské komedie typu American Pie či Road Trip si tu určitě přijdou na své. O něco horší to už bude s těmi, kteří se hodlali podívat na hororovou komedii, protože horor tu byl dost zatlačen do pozadí, což bylo celkem škoda. Britové však rozhodně nechtěli zůstat pozadu za svými americkými kolegy a tak i zde na nás čeká celá řada pubertálních hlášek a oplzlých narážek, které se samozřejmě jak jinak točí okolo sexu. Ani to mi však nezabránilo, abych si sledování Love Bite, užil bez jakýchkoliv předsudků. Mám rád podobné oddechovky a hlavně tu hrála má oblíbenkyně Jessica Szohr. Tuhle dračici s uhrančivým pohledem můžu v kterémkoliv filmu.



O něco horší to už bylo se zbytkem herců, ale zas na druhou stranu jsem se raději díval na bandu primitivů, nežli nějakou skupinu metrosexuálů. Alespoň s nimi byla sranda a přestože některé momenty zaváněli trapností až běda, začal jsem jim v jejich marném snažení i fandit. Zvláště poté, co je neustále otravovala (a hlavně hlavního hrdinu) ta obtloustlá holka. Věřím však, že tu nadrženou hydru by si klidně dal i samotný Stifler. Co mě však dost mrzelo, byl fakt, že když už to bylo zaškatulkováno jako „hororová komedie“, tak se mohl režisér alespoň pokusit navodit i hororovou atmosféru. Několik náznaků tu vážně bylo, ale jakoby si sami tvůrci nebylo moc jistí, cože chtěli vlastně točit. Ten konec to už moc nezachránil.


Přitom samotný vlkodlak zas až tak strašný nebyl. Je sice pravda, že jsem už viděl mnohem lepší – ale i mnohem horší. Na můj vkus ho tu však bylo až žalostně málo. Chtělo to trochu více gore (i kdyby laciného), krve a hlavně napětí. Love Bite se však snažilo zůstat hlavně komedií, komedií o sexu, i když tak nějak bez něj.


Hodnocení:
50%

Žádné komentáře:

Okomentovat