0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (293) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

11. 8. 2020

Little Deaths (2011)

 

Tři krátké britské příběhy, které se nás snaží šokovat perverzní náplní svých obsahů. Ovšem ne v takové míře, jak by si mé zvrhlé JÁ představovalo!

Tento britský kousek obsahuje tři krátké povídky, jenž spojuje jen perverzní obsah spojený tématem sex , zvrácenost a smrt. Jinak jsou všechny naprosto rozdílné a to jak příběhem, kvalitou tak i obsazením na režisérském postu. Jejich délka je více méně stejná, nicméně divák si popravdě moc hororové podívané neužije. Jakožto milovník perverzních a zvrácených prasečinek jsem se na tohle dílo docela těšil, ovšem nakonec odcházím s dosti rozporuplnými pocity a mé „libido“ rozhodně uspokojeno nebylo. Viděl jsem už mnohem ale mnohem lepší a úchylnější kousky…



Hrají:

Luke de Lacey...(Richard Gull) - "House & Home"

Siubhan Harrison...(Victoria Gull) - "House & Home"

Holly Lucas...(Sorrow) - "House & Home"

Jodie Jameson...(Jen) - "Mutant Tool"

Daniel Brocklebank...(Frank) - "Mutant Tool"

Brendan Gregory...(Dr. Reese) - "Mutant Tool"

Tom Sawyer...(Pete) - "Bitch"

Kate Braithwaite...(Claire) - "Bitch"

...a další



"House & Home"

V první povídce se seznámíme s manželským párem, který si na oko hraje na silně věřící, ovšem hříchů v jejich domě bychom našli víc než by bylo černoprdelníkům milé. Nejen že oba manželé mají pěkně zvrhlé choutky a potřebu k ukojení svých sexuálních tužeb, ale ještě navíc si k tomu vybírají špinavé a hladové bezdomovkyně, které uspí a potom znásilňují ve sklepě. No jenže tentokrát si vybrali špatnou oběť a role se záhy vymění…Tenhle úvodní příběh asi moc po chuti nebude hlavně věřícím. Manželský pár byl pěkně úchylný a měli opravdu zvláštní choutky. Atmosféra se tu ovšem zrovna moc neprojevila, nebudu-li počítat zvrat v závěru a krvavé orgie homelessáků. Přece jenom bych však očekával o něco více brutality, nebo detailnější záběry znásilňování, no tak velkou odvahu tvůrce neměl a divák pomyslně ostrouhá. I tak však musím ocenit vizuální stránku, která nebyla vůbec špatná.

 

"Mutant Tool"

Druhá povídka byla jasně nejslabší z celé trilogie a to nejen svým obsahem, ale i co se perverzní stránky týče a o nějaké hororové podívané si můžeme nechat zdát. Spíše to byl scifi nesmysl s nepovedeným nacistickým experimentem a velkým pérem. Hlavní hrdinka mi moc sympatická nebyla, erotiky tu taky moc nebylo, drogy nežeru a své ledviny mám rád – proto si občas slušně zachlastám. Popravdě mě více zaujali ty záblesky, když se hrdinka někoho dotkla a viděla, co dělal, než to její rádoby prcání s klienty a zhoršování psychického stavu. Prostě jsem se u toho moc nebavil a dost těžko bych hledal vůbec nějaká pozitiva.

 

"Bitch"

Třetí příběh byl jasně ze všech nejzajímavější, nechutný, perverzní a odporný zároveň. Kočička byla vcelku pěkná, nicméně ty její zvrhlé hrátky bych rozhodně absolvovat nechtěl. Ten její maník byl oproti tomu (ne)pěkně pošahaný a ani se moc nedivím, že chodila prcat jinde. Oba dva to měli v hlavně ovšem pěkně vybrakováno, takže se ani moc nedivím, proč se konec tak zvrtl. Byla jen velká škoda, že se jeho tvůrce rovněž moc neodvázal a neukázal ten hromadný psí grupáč. I když pravda, nevím, jestli bych ho chtěl doopravdy vidět. I tak však šlo o nejlepší povídku.

 

Little Deaths se snažil šokovat a nabídnout divák perverzní a úchylnou podívanou, nicméně se jim to zrovna dvakrát nepovedlo. Na britskou tvorbu to byla rozhodně ojedinělá podívaná, leč tvůrci neměli pořádné koule k tomu, aby z toho udělali opravdu nezapomenutelnou podívanou. Mám rád nejrůznější perverzní, úchylné a morbidní prasečinky, ale tohle byl jen takový „vyluhovaný odvárek“. Průměrné ohodnocení tomu dám, ale musel jsem urputně rozvíjet svou zvrácenou představivost, abych si ty tři příběhy alespoň trochu užil…


Hodnocení:

50%

Žádné komentáře:

Okomentovat