0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

29. 8. 2017

Navy Seals vs. Zombies (2015)

Pětičlenná jednotka Navy Seals je vyslána na záchranou misi viceprezidenta, který se ocitl v epicentru nakažených zákeřným virem…

Viceprezident spojených států amerických je na návštěvě ve městě Baton Rouge zrovna ve chvíli, kdy ve městě vypukne zákeřná epidemie, která během okamžiku promění většinu lidí v krvelačné zombie. Společně s několika lidmi a členy své ochranky se zabarikádují ve vládní budově a s napětím očekávají, zda se k nim dostane záchrana včas. Záchranou misi má na starosti velitel Sheer, který ihned na místo vysílá pětičlennou jednotku Navy Seals. Vojáci však nemají ani tušení, co je na místě čeká a jejich mise se brzy změní v zoufalý boj o holý život…



Režie: Stanton Barrett
Rok výroby: 2015
Délka: 97 min
Země: USA

Hrají:
Ed Quinn...(Pete Cunningham)
Mikal Vega...(Billy)
Damon Lipari...(AJ Prescott)
Chad Lail...(Carl)
Michael Dudikoff...(velitel Sheer)
...a další


Každoročně se vedle ultra levných monster filmů natočí i celá hromada céčkových zombie hororů a většina z nich opravdu nestojí za zvýšenou pozornost. Navy Seals vs. Zombies jsou toho zdárným příkladem, ale zde to naštěstí nebyla úplná katastrofa. Nicméně originální DVD bych si určitě nekoupil! Pokud však máte rádi tento druh laciné podívané, při které budete spíše kroutit hlavou nad hloupým scénářem, než abyste se stali svědky napínavé a dech beroucí podívané, jste tady na správném místě.

Originální nápady a kvalitní scénář? Tak o tom si však můžeme nechat jen zdát! Každopádně divák nebude ochuzen o menší zástup extra rychlých zombie, které ze všeho nejraději útočí na krční tepnu, skáčou po zídkách, nebo si dokonce umí otevřít i dveře. No a proti nim stojí skupina vojáků, kteří se v mnohých situacích chovají jako úplní zelenáči. U podobně „kvalitních“ filmů však nejde o žádnou raritu, takže mě to už vůbec nepřekvapilo. Našlo se tu ovšem i několik slibných momentů a to především v prostřední části filmu.

Asi nejvíc jsem byl zvědavý na přítomnost Michaela Dudikoffa, ale tenhle druhořadý akční herec tu hrál jen druhé housle. Což bude možná pro některé jeho fandy velké zklamání. Navy Seals vs. Zombies tak v poklidu zapadlo do hromady podprůměrných filmů, po kterých za krátko neštěkne ani pes, ale touž asi ani nemůže nikoho překvapit.

Hodnocení:
30% 

Žádné komentáře:

Okomentovat