0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

6. 5. 2014

Evil Toons (1992)


Krásné polonahé dívky začne terorizovat animované monstrum…

Burt najme čtyři mladé dívky, aby přes víkend uklidili jeden dům s nechvalnou pověstí. Prý zde zmizelo několik lidí, ale on si z toho nic nedělá. Pro dívky je 100 dolarů lákavá nabídka a tak se pustí do práce. Hned první večer jim však podivný starý muž donese ještě podivnější knihu. Megan jí začne číst a nevědomky probudí k životu nebezpečné a hlavně pěkně nadržené monstrum…



Režie: Fred Olen Ray
Rok výroby: 1992
Délka: 90 min
Země: USA

Hrají:
David Carradine …(Gideon Fisk)
Dick Miller …(Burt)
Monique Gabrielle …(Megan)
Suzanne Ager              …(Terry)
Barbara Dare …(Jan)
Madison Stone…(Roxanne)
…a další



Při sledování Evil Toons jsi si připadal, jako by se Walt Disney domluvil s Hugh Hefnerem na společném natočení erotického hororu. Ti první namalují obrázky do knížky a vytvoří animované monstrum a zakladatel časopisu Playboy dodá dívky, které se nebudou stydět ukázat své přednosti. Jako nechci si stěžovat, holky vypadaly docela slušně – zřejmě měly ve smlouvě, že každá se vysvleče (o to lépe), ale po herecké stránce toho moc nepředvedly (alespoň tedy tady ne, přesto si zahrály v několika dalších filmech). Však on celkově je tento kousek spíše takovým roztomilým „céčkem“, od kterého se už od úvodní minuty nedají čekat žádné zázraky.


Jasnou vábničkou byla účast známého herce (David Carradine), který se tady kromě úvodní scény tu a tam objevil. Úplně si ho dokážu představit, jak slintá někde vzadu za kameramanem. No při svůdném tanci černovlasé Madison Stone slintali asi úplně všichni. Mít takovou klisničku na rozjezd fotbalového zápasu i u nás, tak hraju doteď. Fred Olen Ray věděl moc dobře, že tento jeho film žádnou velkou díru do světa neudělá, ale po jeho zhlédnutí na něho hodně lidí jen tak nezapomene.


Sečteno podrženo jde o průměrnou eroticko-hororovou komedii, která nám kromě nahých holek nabídne i trošku té krve, srandovních hlášek a hororové atmosféry. Ta tu však hraje druhé housle, takže fandové hororového žánru se musí spokojit s vyceněnými zuby, trochou křiku a záběry na mrtvá těla (až po akci). Evil Toons si však zařadím mezi ty filmy, které jsem rozhodně neviděl naposledy – přestože to je docela „bejkárna“. Člověk se potřebuje sem tam odreagovat u nějaké té blbosti.



Hodnocení:
50%

Žádné komentáře:

Okomentovat