0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

30. 5. 2012

Mustang Sally (2006)

Chtěli si jen trochu užít, ale v tomhle domě neřestí je čeká pouze smrt!

Josh a jeho pět kamarádů jsou věčně nadržení teenageři, kteří touží po velkém dobrodružství plném vášnivého sexu. Jednoho dne vyslechnou rozhovor tří motorkářů, kteří si velice pochvalují jistý veřejný dům a jeho dívky rozkoše. Mladíci dlouho neváhají a vydávají se na ono místo. Dočkají se vřelého přivítaní paní Sally a jejích děvčat. Brzy se jim dostane prvotřídní péče a jiných služeb za které si zaplatili. Jenže tento večer je čeká ještě jedno nemilé překvapení. Paní Sally má totiž se svými hosty vlastní plány a hlavně nevyřízené účty z minulosti.


Český název: Dům hrůzy
Režie: Iren Koster
Rok výroby: 2006
Délka: 85 min
Země: USA / Kanada

Hrají:
Elizabeth Daily ... (Mustang Sally)
Mark Parrish ... (Josh Henderson)
Lindsey Labrum ... (Caressa)
Erik Fellows ... (Mike)
Garrison Koch ... (Luke)
... a další


Tento film u nás vyšel pod hlavičkou mé oblíbené DVD Edice. Údajně se má jednat o erotický horor, ale já si ani jednoho tohoto přirovnání nevšiml. Pod slovem erotický film si představuji nahé scény atd. Zde se však dočkáme leda tak dvou záběrů na odhalená ňadra a spoustu trapných řečí o sexu. Tohle se hodí možná do komedií typu Prciček, ale tady to bylo jedno velké klišé a nuda. Ještě víc však pochybuji o zařazení do hororového žánru. Uvidíme zde sice pár vražd, ale za ty by se styděl i céčkový Uwe Boll. Těch pár rádoby bodných ran nad těla herců a střílení z kapslovky raději ani nechci moc vzpomínat. Jedinou výjimkou jsou dvě scény se srpem, které docela ušly a i díky nim nedám čistou nulu.

Docela překvapující pro mne bylo, že za vším stojí režisér Iren Koster. I když jde o nepříliš známého chlapíka, tak věřte, že zas až takovým zelenáčem ve své branži není. Na svém kontě má například průměrnou kriminálku Dead End (1999). Dokonce si v tomto filmu zahrál i malinkou roli prodavače v bistru.

Atmosféra filmu je doslova nulová. Snímek se snaží na diváka útočit trapným – suchým humorem, který ovšem pobaví možná tak náctileté. Nudit se tady asi nebudete, ale bavit taky ne. Ani ten erotický nádech, který nám byl na začátku slíben se nedostaví. Šestice nadržených kluků se k pořádné akci ani nedostane. Jejich kamarádky do deště si na sex moc nepotrpí, a tak raději režisér začal s postupnou vybíjenou. Ta se mi na první pohled docela zalíbila, ovšem jen do té doby, než se vyrazilo do útoku. Gumové nožíky, umělé cákance krve a otřesný střih mi sebrali i zbytek mých iluzí. Čekání na milosrdný konec bylo nekonečné a s příchodem závěrečných titulek jsem si hluboce oddychl. Za celou dobu jsem si nenašel jedinou postavu, kterou bych si alespoň trochu oblíbil.

Tenhle film je jen zbytečnou ztrátou času a peněz. Pořádné dávky erotiky ani hororu se tu nedočkáme a jediné co vede na plné čáře, jsou stupidní dialogy většiny postav. Film však nabízí i jakési poučení, že i za hříchy svých otců můžeme kdykoliv v budoucnu zaplatit svým životem.

Hodnocení:
10%

Žádné komentáře:

Okomentovat