0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

13. 5. 2013

Zombie Strippers! (2008)


Zombie komedie, která není určena jen pro hororové diváky, ale i milovníky pornoherečky Jenny Jameson.

Speciální komando je povoláno do vědecké laboratoře, kde se většina lidí nakazila zákeřným virem, jenž je proměnil v zombie. Vojáci úkol splní téměř na jedničku, jen jeden z nich je nakažen a ze strachu uteče z objektu rovnou do nedalekého striptýzového baru pana Iana. Zde několik kočiček noc co noc předvádí svá luxusní tělíčka bandě nadrženců. Voják napadne během vystoupení „božskou“ Kat, která rovněž projde proměnou v nemrtvou. Kromě chuti na lidské maso však získala i možnost předvádět životní čísla své kariéry. Ziskuchtivost a závist způsobí, že se tenhle striptýzový hampejs brzy promění v zombie tančírnu…



Český název: Svůdné zombie
Režie: Jay Lee
Rok výroby: 2008
Délka: 94. min
Země: USA

Hrají:
Robert Englund ………………….(Ian)
Jenna Jameson …………………...(Kat)
Shamron Moore ………………….(Jeannie)
Jeannette Sousa …………………..(Berenge)
Jennifer Holland …………………(Jessy)
Roxy Saint ……………………….(Lilith)
…a další



Po včerejším zápase s Kanadou jsem potřeboval nějakou vzpruhu, protože žádné velké „vzrůšo“ naši kluci nepředvedli a tak jsem sáhnul po dlouho přehlíženém kousku ve své hororové sbírce. Kašlal jsem na to, že jde o zombie film, které moc nemusím, ale to už víte. No a jelikož tu „hraje“ moje oblíbená Jenna, byla to jasná volba. Navíc se mi líbila scénáristova myšlenka vyplodit něco nevídaného, tím myslím zombie striptérky – to se jen tak nevidí. Bohužel jsem velmi brzo pochopil, že kromě nahých koz a natřásajících se zadků mne tu nezaujme asi nic. On byl tenhle snímek stejně více méně postavený jen na tom, což byla škoda (pro hororového fandu). Takže jsem se hodinu a půl nudil jako prase a jediným zpestřením byla vážně jen ta erotika, což je dost málo. I sám velký Englund už má nejlepší léta za sebou, poslední dobou proto bere většinou role v samé „sračce“.
Normálně bych asi hodně nízké hodnocení, ale když já mám pro dámu (která se jmenuje stejně jako mé oblíbené pití) velkou slabost. Co se však tvůrcům upřít nedá, je jejich smyl pro černý humor. Rádoby humorných situací, dialogů a hlášek je tu celá řada, ne každá je dobrá, ale lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem se občas nezasmál. Především pak proměněné děvčata perlila a víc než jejich striptýz se mi líbil jejich apetit. O to víc mě mrzelo, že si tvůrci více nepohráli s maskami zombie a samotnými gore efekty, které byli na můj vkus až moc digitální. 
Za zlatý hřeb večera kromě Jennina tanečku považuji její střelbu pingpongových míčků a kulečníkových koulí. A jak to dělala? No nechám to na vaší fantazii, ale věřím, že už určitě většina z vás tuší. No a takový tanec na obličeji? Asi sen každého muže, ale nesmí to být se zombie striptérkou. Takže ve finále tahle zombie komedie sice nepatří mezi klenoty své žánru a kvalitou se pohybuje kolem průměru, ale pokud se toužíte odreagovat u nějaké „pitomosti“, tak tohle je ta správná volba. 

Hodnocení:

50%

Žádné komentáře:

Okomentovat