0-9 (45) A (128) B (183) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

6. 5. 2013

Hostel: Part III (2011)


Chlapče, když jde o kundu, nemám kamarády!!!

Scott se právě chystá na rozlučku se svobodou a jeho kamarád Carter má pro něj překvapení. Tou má být parádní jízda v Las Vegas, kde už na ně čekají další dva přátelé Justin a Mike. Naše čtveřice si hodlá užít všech neřestí, které toto Město hříchů nabízí a jak se říká „co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas“. Nikdo z nich však netuší, že někdo s nimi má úplně jiné plány. Chlapci se seznámí s dvojicí pěkných dívek, které jim doporučí párty za městem…Když se ráno probudí, zjistí, že jeden z nich chybí. Že vám to připomíná Pařbu ve Vegas? No tak tady se ovšem bude všechno odehrávat v poněkud krvavější verzi. Zbylí přátelé se totiž dostali do hledáčku bohatých členů takzvaného „elitního klubu lovců“, utrpení a bolest může začít!!!



Český název: Hostel III
Režie: Scott Spiegel
Rok výroby: 2011
Délka: 88. min
Země: USA

Hrají:
Brian Hallisay ………………(Scott)
Kip Pardue …………………..(Carter)
John Hensley ………………...(Justin)
Skyler Stone ………………….(Mike)
Thomas Kretschmann ………...(Flemming)
…a další



Fandové komedie  The Hangover (2009) si můžou nechat zajít chuť, i když ne tak doslova. Protože tohle pokračování Hostelu se svým způsobem může taky zařadit mezi „parodie-komedie“ hororového žánru. Eli Roth se od tohohle distancoval a dobře udělal. Přestože mám Scotta Spiegela docela rád (tedy hlavně jeho starší kousky), tak tady to provařil skoro na plné čáře. I já se přidávám k těm, kteří tvrdí, že jde o nejhorší díl celé série a není to jenom kvůli tomu, že se děj přesouvá ze Střední Evropy do Las Vegas. Oba předchozí díly jsem označil za průměrnou záležitost, ale tady jde už o podprůměr. Nezaujalo mne skoro nic, snad kromě úplného začátku. Většina herců předvedla mizerné výkony, napětí téměř nulové a mučení doslova odfláknuté (u toho jsem se měl jako bát?). Pojďme si to ale rozebrat pěkně popořádku:
Opět tu máme onu otřepanou šablonu, která už začíná být dost nudná o bandě nadržených turistů (tentokrát pařmeni), kteří se ožerou, zfetují, s děvkama flirtují a následně jednoho ze svého středu postrádají. Aby to nebyla zas až taková nuda, navnadí nás tvůrci výběrem podprůměrných herců – jejichž postavy nejsou vůbec ničím zajímavé, takže divák se jen s vypětím všech sil snaží udržet oční víčka, aby neusnul a dočkal se vytoužených mučících scén. Jenže i zde přichází zrada. Místo pořádných dech beroucích scén se dočkáme jakéhosi vývaru z děravých ponožek, kdy kamera vždy ukončí vše zajímavé dřív, než vůbec uvidíme něco pořádného. 
Jasně hororoví panicové se mnou nebudou souhlasit a budou tvrdit, že si u toho pomalu nasrali do kalhot, ale pro ty více zběhlé, to bude jen obyčejná zívačka. Když už zde udělali z mučení lidí dobře placenou show, mohli si trošku více pohrát s jednotlivými „mučiteli“, kromě té ženské s lukem, totiž nedokázal zaujmout nikdo ničím. Tak nějak jsem pořád ve skrytu duše očekával pořádný masakr, nebo alespoň pěkné gore, jenže jak čas ubíhal a potom přišlo to trapné vyvrcholení, bylo mi jasné, že jde jen o další ztrátu času. Snad už čtyřka nebude.


Hodnocení:
40%

Žádné komentáře:

Okomentovat