0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (293) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

27. 11. 2022

Valley of Ditches (2017)

Některé revenge filmy bývají i dosti nudné a zbytečné…

Emilia uteče se svým přítelem Michaelem od svého despotického otce. Oba milenci si však svobody příliš dlouho neužijí. Když se dívka probouzí, je svázána na předním sedadle auta a ve zpětném zrcátku vidí neznámého muže, který uprostřed pouště kope hrob a u nohou mu leží bezvládné přítelovo tělo. Pokusí se utéct, ale cizinec jí dostihne a nutí, aby se vyznala ze všech svých hříchů. Následně jí připoutá k Michaelově mrtvole a oba hodí do jámy. Poté odjíždí a dívku zanechává svému osudu. Alespoň prozatím. Ta se pokouší zachovat zbytky zdravého rozumu a nemyslí na nic jiného, než na pomstu…



Režie: Christopher James Lang

Rok výroby: 2017

Délka: 79 min

Země: USA

 

Hrají:

Amanda Todisco...(Emilia)

Jeremy Sless...(Michael)

Russell Bradley Fenton...(Sean)

Alexandria Benford...(detektiv)

Andrew Novell...(otec)

...a další


Námět sice nevypadal nikterak originálně, ale zpočátku mě film docela zaujal. Sice to celé vypadalo dost lacině, ale Amanda Todisco je docela pěkné děvče a revenge kousky mám v oblibě. Jenomže to jsem ještě netušil, že víc jak polovina filmu bude hodně nudná podívaná, okořeněná o fanatické kecy, nepříliš záživné dialogy a přestože celková stopáž není zas tak dlouhá, tak se děj místy neskutečně táhl.

 

Pár náznaků zajímavé atmosféry by se tu našlo, ale jen co se za nehet vleze. Nebýt několika vzpomínkových scén, asi bych se z toho plazení pustinou a řvaní uzýval k smrti. Navíc ve finále ani ta samotná pomsta nebyla žádný zázrak a nikterak záživná podívaná. Celé to tak nějak postrádalo logiku. Naštěstí nakonec došlo i na krev a trochu toho násilí. Rozhodně to chtělo mnohem lepšího režiséra, který by tomu dodal potřebnou šťávu a napětí.

 

Valley of Ditches je tak v konečném zúčtování dosti podprůměrnou záležitostí. Máme tu sice docela atraktivní hlavní hrdinku, ale bohužel zbytek postrádá potřebnou nápaditost a napětí, je tu k vidění i dost nelogických kopanců a co víc, většinu děje se budete nudit a pokukovat po časomíře.


Hodnocení:

20% 

Žádné komentáře:

Okomentovat