0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

23. 3. 2024

Light from the Tower (2020)

Amatérský paskvil, na který mrkněte jen s alkoholem v ruce, nebo se mu raději vyhněte úplně…

Mladá dívka, která se snaží prosadit coby návrhářka kostýmů a maskérka, je pozvána svou kmotrou, aby se zúčastnila experimentální divadelní zkoušky. Netuší však, že jde pouze o studentský projekt, který se postupem času začne vymykat zpod kontroly všem zúčastněným.



Režie: Alex R. Wagner

Rok výroby: 2020

Délka: 77 min

Země: USA

 

Hrají:

Julia St. Pierre...(herečka)

Sarah Rosengarten...(kostymérka)

Buckner Hinkle...(herec)

Christopher Coakley...(režisér)

Amber Bloom...(producentka)

...a další


Amatérské kousky občas dokáží mile ale mnohdy spíše (ne)mile překvapit a tento patří do té druhé kategorie. Ani se moc nedivím, že na většině databází už odstranili z žánrů horor. S tím to má opravdu pramálo společného (no spíše vůbec nic). Doslova utrpením bylo se na tento paskvil vůbec dodívat do konce, nicméně musím smutně podotknout, že jsem už viděl i ještě větší sračky a to už je co říct.

 

Sice to netrvá moc dlouho, ale nudit se u toho bude divák téměř po celou dobu. Všechno působí extrémně lacině (dialogy, herecké výkony, emoční scény) a když už na vás nevybafne roští z podpaží, nebo propocené kruhy na tričku režiséra, tak zase civíte na rádoby párty se štětkami, nadrženou producentkou a milostný trojúhelník rádoby herců, z nichž jeden vypadal jak mladší verze našeho Pavláska (Lukáš je ale mnohem lepší bavič a „herec“). Po nějaké dobré atmosféře nebylo téměř celou dobu ani vidu ani slechu.

 

Aby to trošku zdramatizovali, dojde i na pěstní souboj, podvádění a finální zúčtování s cizoložnicí. Jenomže zbytek tohoto kousku je vyplněný hromadou nezáživných keců a scén, při kterých jsem si musel dát taky něco „ostřejšího“, protože bez panáků bych se na to asi nedokázal dodívat až do samého konce. Tohle vážně můžete klidně minout zcela bez povšimnutí a o nic nepřijdete.


Hodnocení:

10% 

Žádné komentáře:

Okomentovat