0-9 (45) A (127) B (183) C (178) D (193) E (48) F (100) G (103) H (162) I (73) J (50) K (56) L (93) M (140) N (70) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (57) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

7. 6. 2016

Werewolf: The Devil's Hound (2007)

 Snad nejhorší vlkodlačí film jaký jsem měl zatím možnost vidět.  

Phil Madden a jeho povedená rodinka provozují ve Státech firmu s pochybnými filmovými triky. Poslední dobou se musejí potýkat s množstvím problémů ( na paty jim šlape šéf hasičů, několikrát jim vandalové vykradli skladiště a poničili vybavení). To však ještě netuší, že v poslední zásilce dorazila jedna bedna navíc a její obsah je životu nebezpečný! Z Německa se k nim totiž omylem dostala hladová vlkodlačice, která zanedlouho rozpoutá hotový krvavý masakr.



Český název: Vlkodlak
Režie: Gregory C. Parker, Christian Pindar
Rok výroby: 2007
Délka: 89 min
Země: USA
Alternativní název: Lycan

Hrají:
Christy O. Cianci...(Christine Hofferman)
Michael Dionne...(Kevin Madden)
Tamara Malawitz...(Char Madden)
Phil Gauvin...(Phil Madden)
Lance Hallowell...(Kwan)
...a další


Už to bude sedm roků, co jsem tuhle hrůzu viděl poprvé a ani po těch letech jsem názor na tento film nezměnil. Chtěl jsem tomu dát ještě jednu šanci, ale pořád si budu stát za svým. Je to nehorázná sračka, která patří mezi TOP 5 nejhorších filmů, které jsem zatím viděl ( a že už to bude kolem 2000 hororů). Na celém filmu nenajdu snad ani jedno pozitivum a to už je co říct. Snad jen tu pěknou černošku. Jinak mi ovšem příjde, že tvůrci nemohli být prostě normální. Protože tohle normální člověk nemůže natočit. Zajímalo by mě, za co utratili těch 1 200 000 dolarů.

Efekty jsou na rozdíl od toho co slibuje oficiální text distributora naprosto otřesné. Červený filtr přes kameru, už dnes nikoho nevyděsí. Stejně jako katastrofický vzhled vlkodlačice, která i do opice měla strašně daleko. Navíc rozstřepaná kamera byla jen jasným důkazem, že tady se chlastalo asi ve velkém. O čemž svědčí i herecké (ne)výkony většiny zúčastněných. Už dlouho jsem neviděl takovou přehlídku hereckých antitalentů, kteří snad předtím natáčeli jen pornofilmy, nebo německé romantické filmy. Korunu všemu nasadil ještě horší český dabing.

O kvalitě scénáře se už nebudu bavit raději vůbec. Snad kdyby si k tomu sedli alespoň průměrní scénáristé, mohlo se uvažovat i o větším hodnocení, ovšem takto z jejich „opice“ vylezl pravý a nefalšovaný ODPAD. Údajně má jít o hororovou komedii, ale já zde nenašel zhola nic, kvůli čemu bych se měl zasmát. Snad jen těch několik gore scén stálo za menší pozornost. Bez nich bych u toho asi usnul. Takže pokud vám můžu poradit : Tomuto paskvilu se vyhněte obrovským obloukem a už vůbec si jej nekupujte!!!

Hodnocení:
0%

Žádné komentáře:

Okomentovat