0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (293) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

13. 4. 2024

Maid Droid (2023)

Lidské náhražky dokáží být rovněž životu nebezpečné a trocha slasti za to nestojí…

Harrison se nedávno rozešel se svou přítelkyní Julií a doteď to hodně těžce nese. Neustále na ní musí myslet, žal utápí v alkoholu a smutek střídá hněv. Jeho kamarád mu dá kontakt na tajemnou agenturu Maid Droid, jejichž revoluční výrobek by mu mohl pomoci zapomenout. A tak se do jeho domu dostane sexy androidka Mako, která se o něj začne starat, uklízet, vařit a samozřejmě uspokojí i jeho sexuální choutky. Postupem času se však u ní začnou projevovat „lidské emoce a vlastní vzpomínky z minulosti“, což v ní probudí její temnou stránku…



Režie: Rich Mallery

Rok výroby: 2023

Délka: 91 min

Země: USA

 

Hrají:

Jose Adam Alvarez...(Harrison)

Faith West...(Mako)

Kylee Michael...(Julie)

Anthony Rainville...(Jonathan)

Chris Spinelli...(Eddie)

...a další


Asiaté a zvláště pak Japonci by zřejmě zaplesali radostí, protože tyhle domácí androidy nejen pro úklid domácností, ale i uspokojení někteří skutečně využívají, nicméně z pohledu filmového diváka tento film nemá příliš co nabídnout. Zvláště pak z hororového hlediska, jen trochu té nahoty dvou přítomných dam a to je sakra málo. Ve skutečnosti jde jen o další zbytečnost, kterou valná většina může klidně minout zcela bez povšimnutí. A o nic důležitého nepřijde!

 

Hlavní hrdina nemůže dostat z hlavy svou ex, vzpomínky bolí, strašně mu chybí fyzický kontakt – pořád si jí představuje polonahou – no a tak do jeho života vstoupí spoře oděná androidka, která splní každé jeho přání. No kvalitní svíčkovou mu neuvaří, ale nějaký ten poživatelný blaf jo a v posteli je úplná dračice. Jenomže má i pohnutou minulost, která se jí začne vybavovat a navíc žárlí. Sem tam je nám nabídnut nějaký ten vzpomínkový záběr – kterak se k ní choval její minulý „majitel“ a teprve v samotném závěru se lehounce přitvrdí.

 

Nečekejte však žádnou hutnou porci brutality, jen nějaké to křupnutí krku, rány nožíkem a naběhnou závěrečné titulky. Z pohledu hororového diváka jedna velká nuda. Netrvá to sice dlouho, ale i tak kromě dvou nahých hereček tu skutečně není nic zajímavého k vidění. Já si tak v klidu můžu odškrtnout další film ze své sbírky a jít zas o film dále. Tohle prostě nemá ani na průměrné ohodnocení.


Hodnocení:

20% 

Žádné komentáře:

Okomentovat