0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (293) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

7. 2. 2021

Lizzie Borden's Revenge (2013)

Céčkový mix soft erotiky a slasheru, který se otírá o skutečnou vražedkyni Lizzie Borden. 


Členky dívčího spolku se rozhodnou uspořádat v jejich domě pyžamovou párty. Alkohol, lechtivé historky, spousta zábavy a hlavně bez pánské společnosti. Pro zpestření se nechají Leslie přemluvit k duchovní seanci, při které se pokusí vyvolat ducha Lizzie Borden (dávno mrtvou členku její rodiny, která měla roku 1892 údajně zavraždit sekyrou svého otce a nevlastní matku). To co děvčata zprvu považují za výborný žert, se však záhy změní v děsivou realitu. Skutečně se jim totiž podaří vyvolat ducha šílené vražedkyně, která je uvězní v domě a jedna po druhé se stávají její obětí…



Režie: Dennis Devine

Rok výroby: 2013

Délka: 85 min

Země: USA

 

Hrají:

Veronica Ricci...(Leslie Borden)

Tiffany Mualem...(Dee)

Marlene Mc'Cohen...(Amanda)

Mindy Robinson...(Ashley)

Jenny Allford...(Lizzie Borden)

...a další


Filmy, které se otírají o skutečné vrahy (vražedkyně) mám docela rád, protože toto téma mě dost zajímá, nicméně tento poloamatérský kousek mezi moje oblíbené rozhodně patřit nebude. Spíše než o čistě hororovou podívanou jde o jakousi směsici soft erotiky a rádoby slasheru, která nám ovšem nabídne hodně chabé (ne)herecké výkony – (polovina těch ženských vypadala jak vysloužilé štětky někde z ulice, no a ty druhé zas rády hrají v béčkových erotických kouscích).

 

Většina děje se odehrává v jednom domě, kde polonahá (nebo i nahá) děvčata nejprve chlastají, no a pak zmateně běhají z místnosti do místnosti a z chodby do sklepa a zpátky. No prostě dosti nezáživně strávený čas tu a tam okoření trocha té nahoty, ale většinou převládá nudné tlachání. Rád bych řekl, že to okořenily alespoň jednotlivé vraždy, ale digitální cákance krve, nereálné sekání sekery a ochotnické výkony aktérek tomu tedy nějak výrazněji nepomohli.

 

Tyhle laciné céčkové záležitosti jsou pro většinu diváků ztrátou času a já se tomu ani moc nedivím. Lizzie Borden's Revenge moc bonusových (pozitivních) bodů neposbíral a jen horko těžko bych tu hledal nějaká pozitiva. Celé to totiž spíš vypadalo jako jakási nevydařená parodie a do plnohodnotného hororového filmu to mělo sakra daleko.


Hodnocení:

20% 

Žádné komentáře:

Okomentovat