0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (293) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

9. 2. 2020

Another WolfCop (2017)


Ožrala, vlkodlak a policista v jedné osobě Lou je zpět! A s ním přichází další várka ujeté a bizarní podívané…


Do zapadlého městečka Woodhaven přichází bohatý investor a obchodník Swallows, který hodlá tuto díru znovu postavit na nohy. Alespoň to tedy tvrdí on. Chce znovu otevřít zdejší chátrající pivovar a postavit novou hokejovou halu. Jeho skutečný záměr je však mnohem děsivější a jediný kdo mu v tom může zabránit, je místní policejní sbor v čele s šerifkou Tinou a Lou (její zástupce alkoholik a vlkodlak v jedné osobě) společně se svým praštěným kamarádem Williem…



Režie: Lowell Dean

Rok výroby: 2017
Délka: 82 min
Země: Kanada
Alternativní název: WolfCop II

Hrají:
Leo Fafard...(Lou Garou / WolfCop)
Amy Matysio...(Tina)
Jonathan Cherry...(Willie Higgins)
Serena Miller...(Kat)
Yannick Bisson...(Swallows)
...a další


Už je to nějaký ten pátek, kdy se mi do rukou dostal první WolfCop, jehož sledování jsem si i docela užil. Absolutně ujetá kombinace komedie a vlkodlačího hororu plná absurdních situací, zvráceného humoru, bizarních gore scén a erotiky. Takže jsem se na toto pokračování samozřejmě těšil. Lowell Dean mi mimochodem nedávno udělal radost i zombie záležitostí 13 Eerie, takže proč si sakra nepustit i tento filmeček.

Už to sice nebyla taková sranda jako minule, ale i tak jsem se bavil. Druhý WolfCop nám totiž rovněž nabídne několik opravdu povedených bizarností a gore lahůdek, kvůli kterým stojí za to ho vidět. Asi nejlepší na tom všem je vskutku divoký vlkodlačí sex a závěrečný masakr na hokejovém stadionu. Co mi ale trochu vadilo, byl přídavek s přichystanou mimozemskou invazí v podobě ještěrčích Reptiliánů – potažmo jejich nepříliš povedený, gumový vzhled.

Pochvalu si kromě morbidity zaslouží především hudební doprovod. Ten patřil k tomu vůbec nejlepšímu, co nám zde bylo nabídnuto. Another WolfCop si tak zuby nehty udržel průměrnou úroveň, ale první díl se mi přece jenom líbil o něco více. Jestli se těším na trojku? Tak to každopádně! Pokud máte rádi tak trochu „jiné filmy“, mohli byste být spokojení i vy.

Hodnocení:
50% 

Žádné komentáře:

Okomentovat