0-9 (45) A (128) B (184) C (179) D (193) E (48) F (100) G (103) H (163) I (73) J (50) K (56) L (93) M (141) N (71) O (44) P (157) Q (8) R (100) S (292) T (110) U (37) V (58) W (82) X (6) Y (10) Z (42)

18. 10. 2017

A Haunted House 2 (2014)

Další porce ujeté podívané, sexuálně frustrovaných postav a rasistických urážek…

Malcolm se dodnes nevzpamatoval z hrůz, které terorizovaly nejen jeho ale i bývalou přítelkyni Kishu. Útěchu se snaží najít u pohledné Megan a její rodiny. Společně se nastěhují do nového domu, ale paranoia z nadpřirozených sil v něm stále převládá a tak nechá nainstalovat kamery i zde. Brzy se totiž ukáže, že zvrhlé síly pekelné mu pokoj jen tak nedají. Děti se chovají podivně, sex s panenkou Abigail bude mít trvalé následky a navíc se vrátí i posedlá Kisha. Další porce bizarní podívané může začít.



Český název: Pár nenormálních aktivit 2
Režie: Michael Tiddes
Rok výroby: 2014
Délka: 86 min
Země: USA

Hrají:
Marlon Wayans...(Malcolm)
Jaime Pressly...(Megan)
Ashley Rickards...(Becky)
Steele Stebbins...(Wyatt)
Gabriel Iglesias...(Miguel)
Essence Atkins...(Kisha)
...a další


Slušný výdělek prvního dílu byl pro Marlona Wayanse jasným signálem, že by se měl hned vrhnout na pokračování a tak bylo potřeba rychle zkouknout několik hororů a posléze sesmolit u flašky tequilly nějaký ten scénář. Do zaměřovače jeho zvráceného smyslu pro humor se tentokrát dostali tyto filmy: Sinister, Annabelle, Insidious, The Possession, The Conjuring a samozřejmě nesmí chybět ani trocha Paranormal Activity. Společně s Rickem Alvarezem však tak trochu ostrouhali, protože dolarové žně se tentokrát moc nekonaly. 20 miliónů dolarů je však i tak slušná částka na takovou blbost.

Začátek se nese v téměř totožném duchu, jako tomu bylo u jedničky. Opět si tu popláčou ochránci zvířat a Wayans zase popustí uzdu svých zvrhlým sexuálním choutkám. Jen tentokrát nebude souložit s plyšovými zvířátky, ale posedlou panenkou Abigail. Což bude mít za následek mírně humornou „lovestory“. Na rozdíl od jedničky se tu dá narazit na mnohem více humornějších momentů, které ač jsou samozřejmě stejně trapné – tak se jim divák alespoň trošku zasměje. Zvláště ve scénách, kdy hlavní hrdina sleduje pásky rodin, které poctil svou návštěvou démon Bughuul. Samozřejmě kromě fekálního humoru, nesmí chybět ani sexuální a rasistické narážky (urážky) a přehlídka toporných hereckých výkonů.

V konečném zúčtování tak ve mně tato ujetá parodie zanechala o něco lepší dojem, než první díl. Ač stejně trapná podívaná, více jsem se tentokrát zasmál a pobavil. Nicméně další díl už opravdu nepotřebuji!


Hodnocení:
50% 

Žádné komentáře:

Okomentovat